nieuws

Remmers ontwikkelt distributiecentrum in Tilburg

regios

Remmers Bouwgrope is de ontwikkeling op risico gestart van distributiecentrum Logistic Excellence Tilburg met een oppervlakte van 36.435 m2 aan de entree van bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg.

Remmers ontwikkelt distributiecentrum in Tilburg

Daarmee speelt de ontwikkelaar in op de toenemende vraag bij logistieke dienstverleners en e-commercebedrijven naar hoogwaardig logistiek vastgoed. In de directe omgeving bevinden zich bedrijven zoals XPO Logistics, DB Schenker, Fuji, Coolblue, Tesla en Samsung. De verwachting is dat het laatste beschikbare kavel van de gemeente net na de zomer van 2016 verkocht op Vossenberg zal worden.

De ontwikkeling van Logistic Excellence Tilburg op een perceel van circa 6 hectare komt volgens commercieel directeur Pieter Remmers van de Remmers Groep ‘dan ook op een goed moment’. De totale investering schat hij 20 à 22 miljoen euro. Remmmers Groep gaat eerst op zoek naar huurders en beslist vervolgens of het object in belegging wordt genomen of verkocht.

Het distributiecentrum wordt verdeeld in twee units en biedt uitbreidingsmogelijkheden en een flexibel design waardoor de eindgebruiker zich voor langere tijd aan deze locatie kan binden. Daarnaast zorgt het voor een uitbreiding van de werkgelegenheid op een locatie naast een grote arbeidspool, de Reeshof.

Reageer op dit artikel