nieuws

Overeenkomst 256 woningen Noordwijk

regios

Het nieuwbouwplan Offem Zuid in Noordwijk is een stap verder. Ontwikkelaars BPD en Offem (Van Rhijn Bouw) ondertekenden met de gemeente Noordwijk een samenwerkingovereenkomst voor de ontwikkeling van 256 woningen

Dat melden de betrokken partijen. BPD en Offem gaan in dit gebied 256 woningen en appartementen ontwikkelen en realiseren. In het plan komen verschillende woningtypen, –categorieën en prijsklassen waaronder 30 procent sociale woningbouw. Zo komen er aan de verlengde Voorstraat herenhuizen. Aan de kant van de Hogeweg wordt een landgoederenzone gecreëerd met vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Aan de zuidkant van de wijk zijn naast eengezinswoningen twee appartementsgebouwen opgenomen.

Volgens planning start de verkoop van de woningen van fase 1 in het eerste kwartaal van 2017 en worden de woningen eind 2017/begin 2018 in aanbouw genomen.

Reageer op dit artikel