nieuws

Oplevering Vesteda-woningen Leusden

regios

Heilijgers levert het woningproject Nieuw Princenhof in Leusden op. Vesteda neemt de 25 huurwoningen af.

Wethouder Erik van Beurden overhandigde op 2 mei de huissleutels aan de eerste huurders. Nieuw Princenhof bestaat uit 25 commerciële huurwoningen van Vesteda die zijn ontwikkeld en gerealiseerd door Heilijgers. Alle woningen zijn verhuurd. De woningen variëren in oppervlakte van 108 tot 126 m2, hebben achtertuinen op het zuiden en een gemiddelde huurprijs van ongeveer 1.000 euro per maand.

Erik van Beurden, wethouder gemeente Leusden: ‘Wij zijn blij met deze huurwoningen in de middeldure prijscategorie. Ze voorzien in de vraag van mensen die geen woning kunnen of willen kopen en te veel verdienen voor een sociale huurwoning. Ook de duurzaamheid van de woningen past mooi bij Leusden.’ Nico Mol, director Acquisitions & Development bij Vesteda: ‘De woningen zijn een uitstekende aanvulling op onze portefeuille. Leusden is een kernregio met weinig aanbod van middensegment grondgebonden huurwoningen van recent bouwjaar.’

Reageer op dit artikel