nieuws

Kantoorgebouw The Pavilion Zuidas opgeleverd

regios

The Pavilion aan de Fred. Roeskestraat 99 in Amsterdam (Zuidas) is dinsdag 24 mei feestelijk geopend.

Het gebouw van 1.800 m2 is een ontwikkeling van All-In Real Estate en Being Development, in samenwerking met architectenbureau Powerhouse Company. Opmerkelijk is dat pand, eigendom van de Duitse belegger HIH-Warburg, naast kantoor voor huurder Makerstreet, ook dienstdoet als schakelhuis voor Liander.

Pleijsier Bouw heeft The Pavilion gerealiseerd in samenwerking met Klik Electro- en Klimaattechniek. Adviseurs zijn onder andere Herman de Groot ingenieurs en Breed-id constructeurs.

Makerstreet huurt het volledige gebouw en Liander is de gebruiker van de schakelhuisruimte. Cording Real Estate Group heeft de aankoop namens koper Warburg HIH Invest begeleid in samenwerking met DTZ Zadelhoff. DRS makelaars adviseerde aan de zijde van de verkoper.

Reageer op dit artikel