nieuws

Eerste nieuwbouw op kantorenpark Apeldoorn

regios

Merin heeft het eerste kavel op het FizzionParc in Apeldoorn verkocht aan Eminent Groep. Eminent bouwt op het voormalig Philipsterrein in Apeldoorn-Zuid een kantoor van 700 m2.

Deze maand wordt gestart met de bouw. Naar verwachting verhuist Eminent Groep in het najaar 2016 naar de nieuwe locatie. Eminent Groep is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid technisch personeel met vestigingen in Haarlemmermeer (Schiphol), Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn. Op het voormalige Philipsterrein komen twee nieuwe bedrijvenparken. Op kantorenpark FizzionParc zijn twee bestaande kantoorgebouwen Sequoia en Oak gerenoveerd en verduurzaamd.

De overige bebouwing van 40.000 m2 is gesloopt. Zo is tussen de twee gebouwen een parkachtige omgeving ontstaan waarin nieuwe, kleinere kantoorpaviljoens kunnen worden teruggebouwd. Het FizzionParc wordt niet traditioneel verkaveld. De kavels zijn zo groot als de omtrek van het gebouw dat erop komt. De kopende bedrijven bepalen de omvang zelf. Merin zorgt voor de invulling van de ruimte rondom de gebouwen. Merin werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel