nieuws

BAM voegt werkmaatschappijen samen in Groningen

regios

Recentelijk heeft bouwbedrijf BAM zijn werkmaatschappijen Techniek en Utiliteit samengevoegd aan de Jeverweg 18 in Groningen. De locaties van BAM Techniek aan de Rouaanstraat 3 en BAM Utiliteit aan de U.T. Delfiaweg 6 in Groningen zijn verkocht aan naastgelegen bedrijven.

BAM voegt werkmaatschappijen samen in Groningen

Het bedrijfsgebouw aan de Rouaanstraat is gesloopt en de kavel is verkocht aan Schut Geometrische Meettechniek. De kavel heeft een oppervlakte van 2.180 m2 en wordt gebruikt voor uitbreidingsdoeleinden.

Ook is het gebouw met 750 m2 kantoorruimte en 400 m2 bedrijfsruimte op een kavel van 1,3 hectare aan de U.T. Delfiaweg verkocht aan Ferrorent. Dit bedrijf verhuurt rijplaten en draglineschotten. De kavel wordt verhard en gebruikt voor opslag van de draglineschotten en de kantoorruimte zal worden verhuurd.

BAM werd bij de verkoop van de bedrijfsobjecten aan de Rouaanstraat en U.T. Delfiaweg en bij de huur van het nieuwe kantoor aan de Jeverweg geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel