nieuws

Woningen in Haags kantoor Statenkwartier

regios

Nu Projectontwikkeling heeft samen met haar partner Gemini Development een kantoorgebouw aan het Stadhoudersplantsoen in Den Haag verworven. Op de locatie komen woningen met een oppervlakte tot 200 m2.

Het bestaande kantoorgebouw wordt afgebroken tot de begane grond-vloer, waarop een nieuw gebouw wordt gerealiseerd. Hierin komen 28 appartementen van 130 tot 200 m2. De twee bestaande kelderlagen met parkeerplaatsen en bergingen worden gehandhaafd. Het kleinschalige appartementengebouw komt in het Haagse Statenkwartier, aan de rand van de wijk Zorgvliet en op steenworp afstand van het Gemeentemuseum en de Frederik Hendriklaan. De bouw start in de eerste helft van 2017. Oplevering wordt in de tweede helft van 2018 verwacht.

 

Reageer op dit artikel