nieuws

Waaijer en BAM winnen tender Wassenaar

regios

De tender voor de herontwikkeling van het voormalige Sterrenbad aan de Generaal Winkelmanlaan in Wassenaar is door B&W voorlopig gegund aan de combinatie Waaijer Projectrealisatie en BAM Woningbouw.

Dat melden betrokken partijen. Waaijer Projectrealisatie treedt op als ontwikkelaar en BAM Woningbouw als bouwer. Het gebouw wordt energieneutraal ontwikkeld.

Het ontwerp gaat uit van een in relatie tot de omgeving beperkte hoogte en is in twee varianten uitgewerkt. De eerste variant gaat uit van 37 appartementen met daaronder ruimte voor medische voorzieningen, de tweede variant gaat uit van 40 appartementen. In het woongebouw beschikken toekomstige bewoners over een luxe gemeenschappelijke binnentuin en een stallingsgarage.

De definitieve gunning vindt plaats door middel van het tekenen van de koop/realisatieovereenkomst tussen de gemeente en de combinatie. De beoogde start van de verkoop en de oplevering zijn gepland in respectievelijk het derde kwartaal van 2016 en het eerste kwartaal van 2019.

Reageer op dit artikel