nieuws

Van Wanrooij ontwikkelt 61 woningen Waalwijk

regios

Van Wanrooij Projectontwikkeling meldt de bouwstart van 32 woningen in project De Markies in Waalwijk met 61 woningen. In het hele gebied komen uiteindelijk 2.700 woningen.

Het project De Markies ligt aan de Gerben de Vriesstraat in de toekomstige nieuwbouwwijk Landgoed Driessen in Waalwijk. Het ontwerp van De Markies is van Hilberink Bosch Architecten uit Berlicum. De realisatie is in handen van Van der Horst bouw & onderhoud uit Mill. In Landgoed Driessen wordt sinds 2002 gebouwd aan een woongebied met in totaal zo’n 2.700 woningen. Aan de noordkant van de wijk komt een natuurgebied.

Van Wanrooij Projectontwikkeling ontwikkelt 32 volumineuze woningen aan een hoofdontsluitingsweg (fase 1) en twaalf meer traditionele rijwoningen en geschakelde woningen aan enkele woonstraten (fase 2). Alle woningen zijn volledig gebaseerd op het Optioconcept, met veel keuzevrijheid op het gebied van indelings-, uitbreidings- en afwerkingsmogelijkheden. In de eerste fase zijn 31 woningen verkocht.

Reageer op dit artikel