nieuws

Spaces Hofplein opent deuren

regios

Spaces heeft zijn nieuwe locatie van 7.000 m2 in Rotterdam geopend. De volledig gerenoveerde Shell-toren aan het Hofplein is hiermee de twaalfde locatie van Spaces wereldwijd.

Al begin 2015 sloot de aanbieder van flexibele kantoorruimte een achttienjarige huurovereenkomst met eigenaar PPF Real Estate. PPF heeft naar verluidt 10 miljoen euro gestoken in de ombouw tot bedrijfsverzamelcomplex. Hoeveel Spaces in het interieur heeft gestoken, is niet bekend.

Spaces Hofplein beslaat de onderste negen verdiepingen van de voormalige Shell-toren en omvat ruim 5.000 m2 kantoorruimte, 1.800 m2 business club en tien meeting rooms. De business club bestaat uit design meubilair, een gastvrije receptie, een barista koffiebar en een community die bestaat uit gelijkgestemden. Bedrijven zoals taxi-app Uber, sportretailer Decathlon en Tentacles Innovation maken al gebruik van de nieuwe locatie.

De nieuwe locatie van Spaces is gelegen op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal en naast het recentelijk gerenoveerde Hofbogen, waar restaurants, delicatessenwinkels en boetieks gevestigd zijn. Spaces opende begin 2016 ook nieuwe locaties in New York en Sydney. De onderneming streeft naar een mondiale stedelijke dekking binnen drie jaar. Palo Alto, San Francisco en Dallas volgen binnenkort.

 

Reageer op dit artikel