nieuws

Ontwikkeling Maintenance Value Park Terneuzen

regios

Trinseo en MVP Development 1 hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van een bedrijfsgebouw op het Maintenance Value Park (MVP) in Terneuzen.

Het MVP is een bedrijventerrein van 10 hectare dat door MVP Development 1 – een combinatie van APF International en aannemer Cordeel – wordt ontwikkeld. Het park zal direct ten oosten van de Westerscheldetunnelweg verrijzen. Trinseo zal op het MVP 2.800 m2 kantoor-, 3.300 m2 distributie- en 1.300 m2 laboratoriumruimte huren. Het gebouw wordt op maat ontwikkeld waarbij Cordeel verantwoordelijk is voor het ontwerp en de bouw.

De aanvraag voor de omgevingsvergunning is ingediend. De werkzaamheden zullen naar verwachting in het tweede kwartaal starten. Met de komst van Trinseo begint ook de ontwikkeling van het MVP. MVP is een initiatief van Value Park Terneuzen (Dow en Zeeland Seaports) en bedoeld om bedrijven te huisvesten die een link hebben met de procesindustrie in de regio zoals onderhoudsbedrijven en contractors.

Trinseo heeft zich bij de locatiekeuze en overeenkomst met MVP Development 1 BV laten adviseren door CBRE.

Reageer op dit artikel