nieuws

Nieuwe woonwijk Boskoop krijgt vorm

regios

Van Omme & De Groot ontwikkelt en realiseert 104 woningen in Torenpad-Oost in Boskoop. De bouwstart van de laatste fase is waarschijnlijk na de zomer.

De projectontwikkelaar realiseert tussen Torenpad, Babsloot en Enterij in totaal 104 eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Deze woonbuurt in Torenpad-Oost ligt op loopafstand van het centrum. Het appartementengebouw Schone van Boskoop en de eerste veertien eengezinswoningen zijn (bijna) uitverkocht en in aanbouw. Twee appartementencomplexen voor Trifolium Woondiensten en Woonpartners Midden Holland levert Van Omme & De Groot dit jaar nog op. Eerder heeft het bedrijf al 24 eengezinswoningen gerealiseerd.

De verkoop van de laatste fase van Torenpad-Oost start medio juni. Het gaat om veertien eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 121 tot 144 m2 en prijzen vanaf 235.000 euro. De twee-onder-een-kapwoningen van 147 m2 hebben een koopsom vanaf 355.000 euro. Eerder heeft de ontwikkelende bouwer aan de Parklaan in Boskoop achttien eengezinswoningen en twaalf twee-onder-een-kapwoningen opgeleverd. De oorspronkelijke bedrijvigheid op deze locatie heeft plaatsgemaakt voor 190 woningen en appartementen en uitgaansvoorzieningen in herontwikkelde Floragebouw. 

Reageer op dit artikel