nieuws

Mutos levert transformatieproject Arnhem op

regios

Mutos City Apartments heeft zijn eerste transformatieproject in Arnhem opgeleverd. Een kantoor aan de Velperbuitensingel is omgebouwd naar 29 appartementen.

Wethouder Ron König heeft het project officieel opgeleverd. Hij benadrukte het belang van transformaties binnen de gemeente Arnhem. Alle stadsappartementen – volgens de ontwikkelaar betaalbaar en hoogwaardig – zijn binnen twee maanden verhuurd. Mutos City Apartments heeft een tweede locatie aangekocht in het centrum van Arnhem aan Kortestraat 1. MEI architects is nu bezig met het schetsontwerp.

Hier worden in totaal 38 huurappartementen ontwikkeld, waarvan vijf dakvilla’s. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2017. Mutos City Apartments – onder leiding van Bas Masseur en Coen Companjen –  transformeert lege kantoorgebouwen naar hoogwaardige stadsappartementen. Het bedrijf springt in op de consumentenbehoefte naar betaalbare huurwoningen in het stadscentrum.

Reageer op dit artikel