nieuws

Ivy Group: Emmes Group bestaat nog

regios

Ivy Group laat in een persbericht weten dat Emmes Group nog gewoon actief is. Vorig jaar wekte Ivy naar eigen zeggen onbedoeld de indruk dat Emmes Group verder ging als Ivy Group.

‘Op 9 februari 2015 is door ons aan de buitenwereld gecommuniceerd dat het bedrijf Emmes Group verder gaat onder de naam Ivy Group. Daarmee is door ons mogelijk, maar in ieder geval volledig onbedoeld de indruk gewekt dat het bedrijf Emmes niet meer bestaat. Reden waarom Emmes Holding ons heeft verzocht dit persbericht te rectificeren’, aldus Ivy Group.

‘Emmes is de handelsnaam van Emmes Holding, het bedrijf van Amsterdamse belegger Mozes Staszewski dat al sinds 1982 succesvol belegt in A1-vastgoed in Nederland en daarbuiten. Ivy Group heeft geen relatie met Emmes Holding en is niet de rechtsopvolger of voortzetting van dit bedrijf. Evenmin heeft IVY Group rechten of aanspraken op de handelsnaam Emmes. Zowel Ivy Group als Emmes Holding zijn nog steeds actief op de Nederlandse en buitenlandse vastgoedmarkt’, aldus Ivy Group namens Martin Smit, Lodewijk Bianchi en Mark van Ginkel.

Reageer op dit artikel