nieuws

Hoogste punt vijfsterrenhotel Van der Valk Utrecht

regios

Ontwikkelaar Onis Vastgoed heeft het hoogste punt bereikt van het vijfsterrenhotel voor Van der Valk en het kantoorgebouw De Winthont-Loft Offices aan de A12 in Utrecht.

Het gehele complex met een totale oppervlakte van 45.000 m2 wordt eind dit jaar opgeleverd. Het zogeheten Van der Valk Exclusive Hotel krijgt over negentien verdiepingen (hoogte 75 meter) 180 kamers met een parkeergarage voor 330 auto’s. Kantoorgebouw De Winthont zal een oppervlakte hebben van 10.000 m2 aangevuld met een parkeerhuis voor 250 auto’s.

De eerste huurders voor De Winthont-Loft Offices zijn al gecontracteerd. Onderhandelingen met geïnteresseerde partijen lopen momenteel. Verhuur is collegiaal in handen van Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten (Amsterdam), Waltmann Bedrijfshuisvesting (Utrecht) en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting (Utrecht).

Het ontwerp van het complex is van de hand van OeverZaaijer Architecten uit Amsterdam. De realisatie is in handen van Wessels Zeist met Linsthorst Installatietechniek en Benschop Installatietechniek.

Reageer op dit artikel