nieuws

Heembouw bouwt bedrijfshal voor Kaak Vastgoed

regios

In opdracht van Kaak Vastgoed gaat Heembouw een nieuwe productiesite voor dochtermaatschappijen Benier Nederland en Driem Dough Sheeting Technology bouwen op bedrijventerrein Het Hoog 2 in Nieuwkuijk.

Benier fabriceert en levert deegverwerkingsmachines aan bakkerijen over de hele wereld en is onderdeel van de Kaak Groep. De nieuwe huisvesting voor Benier en Driem bestaat uit een bedrijfshal met daarvoor een losstaand kantoor.Totale oppervlakte is 15.500 m2.

Bijzonder onderdeel van de nieuwe locatie is het Kaak Groep Technology Center (KGTC). Dit is een proefbakkerij waar productielijnen voor nieuwe producten worden getest. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de bakkers van de klanten. Dit KGTC wordt gebruikt door alle onderdelen van de Kaak Groep.  

Reageer op dit artikel