nieuws

Financial Offices opent bedrijvencentrum Symphony

regios

Financial Offices neemt de bovenste drie verdiepingen van Zuidas-kantoor Amsterdam Symphony. Het bedrijvencentrum van 2.080 m2 is op 19 april geopend.

Voorheen zetelde hier de Stichting Holland Financial Center, waar onder meer ABN Amro, Aegon, ING Groep, Rabobank en De Nederlandsche Bank hun steun aan verleenden. Vanaf 1 februari 2010 huurde HFC ruim 1.200 m2 in Symphony aan de Gustav Mahlerlaan. Doelstelling van HFC was om Nederland als financieel centrum op de kaart te zetten. Mede als gevolg van de crisis in de internationale bankenwereld staakte de Stichting eerder haar activiteiten.

Eigenaar Deka Immobilien contracteerde Financial Offices-initiatiefnemer Candenza al in januari voor de kantoorruimte in Symphony. Financial Offices is een centrum voor financiële organisaties in het hoge segment. ‘De interne synergie is voor velen van doorslaggevend belang geweest om zich hier te vestigen’, zegt Salóme Willemsen, samen met Arnoud Hoogendoorn, de initiatiefnemer van het nieuwe Financial Offices. ‘In het hart van de financiële  sector en dan ook nog eens op een toplocatie op de hoogste plek van de Zuidas.’ Voor startende en ambulante bedrijven is ook een aantal flexplekken beschikbaar.

Reageer op dit artikel