nieuws

Decathlon opent megawinkel Coolsingel Rotterdam

regios

Decathlon heeft op 6 april zijn 5.000 m2 grote winkel aan Coolsingel 45 in Rotterdam geopend. Het gaat om de zevende Nederlandse vestiging van de Franse sportretailer.

De winkelketen is gevestigd in de MAB-ontwikkeling Cool63, eigendom van Rabo Vastgoedgroep. De entree is op de hoek van de Kruiskade en de Coolsingel. De winkel is verdeeld over twee verdiepingen en biedt ruimte aan 18.000 verschillende sportproducten voor 65 verschillende sporten. Ook is er een reparatieservice en zijn er zones om producten te testen.

De opening past in de strategie van Decathlon om, naast de vestigingen buiten de stadscentra, aanwezig te zijn in de centra van de grootste steden in Nederland. Vorige maand werd kondigde Decathlon aan 3.500 m2 te huren in het voormalige V&D-pand in het centrum van Den Haag. Decathlon blijft zich daarnaast inzetten om ‘concept-stores’ met buitenruimte voor sport en spel in Den Haag Forepark en Schiedam Harga-Noord te openen. De provincie Zuid-Holland is echter tegenstander van deze perifere retail.

Reageer op dit artikel