nieuws

Bouwstart woonwijk Ackerswoude Pijnacker

regios

De bouw van 39 woningen in de nieuwe woonwijk Ackerswoude in Pijnacker is begonnen. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep heeft op drie na alle woningen verkocht.

Het gaat om fase 1 van nieuwbouwproject Landrijk. De eerste paal werd met wethouder Melzer van de gemeente Pijnacker-Nootdorp geslagen. De eerste woningen worden naar verwachting nog aan het einde van dit jaar opgeleverd. Landrijk 1 krijgt statige herenhuizen, praktische semibungalows, riante twee-onder-een-kapwoningen en luxe, vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn gelegen rondom een eigen erf.

De wijk Ackerswoude kent meerdere woonmilieus, te weten Brink en Landrijk. ABB is verantwoordelijk voor alle even plannummers van Brink en alle oneven plannummers van Landrijk. Van Landrijk 1 zijn nog drie woningen te koop vanaf 357.454 euro. Momenteel is ABB druk met de ontwikkeling van vervolgfase Landrijk 3. Ook in deze fase staan de wensen van de koper voorop.

Reageer op dit artikel