nieuws

Bouwstart woontorens in centrum Tilburg

regios

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling ontwikkelt en bouwt in het centrum van Tilburg een gebouw met 67 appartementen en een woontoren met 45 appartementen.

Dat schrijft de VolkerWessels-dochter op zijn website. De bouw van project Tilburgs Arsenaal in de Magazijnstraat begint medio 2016. De appartementen krijgen een omvang van 50 tot 110 m2 met prijzen tussen de 163.000 en 335.000 euro, inclusief parkeerplaats. Alle woningen krijgen een buitenruimte. Op de begane grond is ruimte voor winkels, ateliers, kantoren en/of horeca. Het ontwerp is van Bedaux de Brouwer Architecten. De oplevering staat voor eind 2017 gepland.

Ook in Tilburg realiseert Van de Ven appartementengebouw Pakhuis West. De bouw van dit complex in het Veemarktkwartier is onlangs begonnen. Pakhuis West krijgt 45 appartementen van 60 tot 100 m2 met prijzen vanaf 139.000 euro. Appartementencomplex Tilburgs Arsenaal komt overigens vlak bij studentencomplex Pax, ook ontwikkeld en gebouwd door Van de Ven.  Dit complex met 264 studentenwoningen van Wonen Breburg is in 2013 opgeleverd. 

Reageer op dit artikel