nieuws

Bouwstart woningproject Son en Breugel

regios

De bouw van woningproject Sonse Hout in Son en Breugel is 5 april begonnen, melden Van Wanrooij Projectontwikkeling en BPD. In totaal zijn honderd woningen in ontwikkeling.

Op het bouwterrein tussen de Bijenlaan en de Viervleklibel worden door Van Wanrooij Bouwbedrijf uit Geffen in opdracht van VOF Sonse Hout 30 woningen gebouwd. VOF Sonse Hout is een samenwerking tussen Van Wanrooij Projectontwikkeling en BPD. Voor het ontwerp tekende Inbo uit Eindhoven. Alle woningen, variërend van rijwoningen tot tweekappers en enkele vrijstaande woningen, waren ruim voor de bouwstart verkocht.

De bouw liep eerder vertraging op vanwege een bezwaarprocedure die nu tot tevredenheid van betrokkenen is afgehandeld. De gemeente speelde daarin een belangrijke rol. De aannemer verwacht dat alle 30 woningen november 2016 zijn opgeleverd. VOF Sonse Hout heeft op dit moment bijna honderd woningen in Sonniuspark in ontwikkeling. Naar verwachting start de verkoop van het eerst volgende deelplan medio 2016.

 

Reageer op dit artikel