nieuws

Bouwstart grootste fase woonwijk Bergeijk

regios

De bouw van de tweede fase van nieuwbouwwijk Even Buiten in Bergeijk is gestart. Ontwikkelaar van het project met in totaal 46 koopwoningen is Van Wanrooij Projectontwikkeling.

Op maandag 25 april verricht wethouder Mathijs Kuijken van de gemeente Bergeijk de officiële handeling op de bouwlocatie aan Biesveld en Kerkpad. Even Buiten wordt een gemengde woonwijk met koopwoningen voor starters en doorstromers. De negentien woningen uit de eerste fase zijn opgeleverd. De tweede fase bestaat twintig koopwoningen, te weten twaalf rij- en hoekwoningen voor starters en jonge gezinnen, zes tweekappers en twee vrijstaande woningen voor doorstromers.

Op twee na zijn alle woningen verkocht. Er is nog een tweekapper beschikbaar voor 242.500 euro en een kopvilla van 239.000 euro. De bouw van de twintig grondgebonden woningen in fase 2 wordt uitgevoerd door Gebr. Van Herpen Bouwbedrijf uit Heesch. De derde en laatste fase van Even Buiten van zeven woningen is in voorbereiding. De nieuwbouwlocatie ligt in het kerkdorp ’t Loo nabij de sportvelden ten zuidwesten van Bergeijk. 

Reageer op dit artikel