nieuws

Blauwhoed realiseert nieuwe fase woonwijk Weesp

regios

Blauwhoed is begonnen met de bouw van 41 eengezinswoningen in Weesp. Het betreft de tweede fase van woningbouwproject Leeuwenveld3 met in totaal 165 woningen.

De woningen van Leeuwenveld3 verrijzen tussen de historische kern van de stad en de Bloemendalerpolder. De bouw van Leeuwenveld3 is in handen van Van Wijnen Weesp. De eerste drie fases zijn al verkocht. Fase 1 bestond uit 51 woningen. Deze woningen zijn gerealiseerd en bewoond. Ook fase 3 van Leeuwenveld3 (38 woningen) is volledig uitverkocht. De bouw van dit derde deelproject start in mei. Deze zomer begint de verkoop van de vierde en laatste fase.

Met Leeuwenveld3 geeft Blauwhoed een passend vervolg aan de eerder door haar ontwikkelde woonwijken Leeuwenveld1 en Leeuwenveld2. Leeuwenveld3 krijgt een ruime en groene opzet, met singels, autoluwe straten en openbare ruimtes waar kinderen veilig kunnen spelen. Van Wijnen Weesp nam ook de bouw van Leeuwenveld2 voor zijn rekening. LEVS Architecten, architect van Leeuwenveld3, tekende eerder al voor het ontwerp van Leeuwenveld2.

Reageer op dit artikel