nieuws

Amazing Oriental Den Haag bijna af

regios

Den Haag is bijna weer een Amazing Oriental rijker, de derde in deze stad. Op 1 april 2016 is de laatste fase van de bouw van een groot distributiecentrum ingegaan.

Langs de A13 – aan de Laan van Haamstede in Den Haag – kan vanaf het najaar 2016 iedereen met belangstelling voor de Aziatische keuken terecht. Want op het terrein met een totaaloppervlak van 13.000 m² wordt niet alleen een groot distributiecentrum (6.000m²) geopend. Ook een supermarkt (15.000 m²), een groothandel (1.000 m²) en een restaurant (300 m²) openen de deuren. 

Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan achtduizend merken uit Azië. 

Reageer op dit artikel