nieuws

Wibaut ontwikkelt woningen Santpoort-Noord

regios

Wibaut tekende deze week de koopovereenkomst voor de aankoop van een perceel van 3.000 m2 aan de Hoofdstraat in Santpoort-Noord. Op de locatie komen woningen.

Het gaat om de locatie van het voormalige pand van autodealer Motorhuis en het Shellstation. Wibaut maakt plannen om hier tien twee-onder-een-kapwoningen met ruime tuinen te realiseren. Het project heeft de naam De Heeren in Santpoort, naar de straat waaraan de woningen komen te liggen: dat is de Heerenstraat, nu nog de Hoofdstraat.

Samen met Heren 5 architecten werkt Wibaut aan een schetsontwerp voor dit nieuwe project. Uitgangspunt is dat de woningen passen in het straatbeeld en de omgeving. De contouren van de plannen stemt Wibaut af met gemeente Velsen en omwonenden. Het project wordt ontwikkeld in samenwerking met DRC Living & Retail. BAM Woningbouw neemt de bouw op zich, die waarschijnlijk medio 2017 van start gaat.

 

Reageer op dit artikel