nieuws

Van Oers verwerft 8,8 hectare in Steenbergen

regios

De familie van Oers heeft via de besloten vennootschap Wouda Invest een perceel van ruim 8,8 ha gekocht op het bedrijventerrein Nieuw Prinsenland. Nieuw Prinsenland is een initiatief van Suiker Unie gelegen in de gemeente Steenbergen in de regio West-Brabant.

Dat meldt de regionale ontwikkelingsmaatschappij Rewin West-Brabant, die samen met de Suikerunie deze belangwekkende transactie heeft verricht.

Het is de bedoeling dat op dit perceel de komende jaren nieuwe agro- en levensmiddelenactiviteiten ontwikkeld gaan worden. Hiermee is de derde vestiger op het bedrijventerrein Nieuw Prinsenland een feit, na Brisck/Nova Lignum en Grootscholte/4evergreen. De reële verwachting is dat de realisatie van de plannen van de familie van Oers op het agro- en food-cluster in Dinteloord tot honderden nieuwe arbeidsplaatsen zullen leiden. Deze bedrijfsvestiging wordt gezien als een belangrijke launching customer, waardoor ook andere bedrijven uit de agro- en foodsector en biobased economy een vestiging op hetzelfde bedrijventerrein Nieuw Prinsenland in Dinteloord zullen overwegen en realiseren.

Reageer op dit artikel