nieuws

Smitsloo Groep verhuurt Leiden Centraal Kantoren

regios

De Smitsloo Groep heeft in het eerste kwartaal van 2016 het 11.000 m2 grote pand Leiden Centraal Kantoren aan Schuttersveld 9 volledig en langjarig verhuurd.

In het in 2014-2015 gerevitaliseerde kantoorgebouw werd 1.000 m2 verhuurd aan Holland Rijnland. Dit is een samenwerkingsorgaan van veertien gemeenten in de duin- en bollenstreek, de Leidse regio en de Rijnstreek. De Smitsloo Groep trad hierbij namens zichzelf op.  

Aan het Taalinstituut Delken & Boot werd 530 m2 verhuurd, terwijl met Liquidseal (duurzame organisatie) een contract voor 270 m2 werd gesloten. Deze transacties werden begeleid door Basis Bedrijfshuisvesting. 

Amref Flying Doctors (grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie) en Zermelo (schoolroostermaker voor 600.000 leerlingen) kwamen met de Smitsloo Groep huurovereenkomsten overeen voor 1.600 m2. Deze transacties begeleid werden door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.

Tenslotte is door de Smitsloo Groep de achtste verdieping (penthouse) van 400 m2 langjarig verhuurd aan meerdere gebruikers.

Reageer op dit artikel