nieuws

Rockspring investeert in dc in Venlo

regios

De Britse onderneming Rockspring PanEuropean PLP Fund gaat op Trade Port Noord Venlo 22 miljoen euro investeren in een hoogwaardig distributiecentrum.

Het nieuwe, ongeveer 40.000 vierkante meter grote, gebouw wordt ontwikkeld door Van den Boogaard Projecten uit Tegelen. Inmiddels is de helft ervan voorverhuurd. Met de komst van dit distributiecentrum zullen naar verwachting uiteindelijk 150 tot 200 arbeidsplaatsen worden gecreëerd. Het nieuwe logistieke magazijn komt op een perceel van 60.000 m2 en zal volgens planning in november 2016 worden opgeleverd. Daarbij krijgt het gebouw de Breeam-certificering zeer goed.

Volgens Rockspring is voor Venlo gekozen vanwege de strategische ligging van Trade Port Noord Venlo in een Europese toplocatie: dichtbij de Duitse en Belgische grens en met directe toegang tot een uitgebreid wegennetwerk en de vele eenvoudig bereikbare vliegvelden in de buurt.

Reageer op dit artikel