nieuws

NSI opent HNK vestiging in Dordrecht

regios

NSI heeft woensdagmiddag in Dordrecht haar 11e HNK vestiging officieel geopend. Wethouder Jasper Mos verrichte deze feestelijke handeling onder belangstelling van de aanwezige ondernemers.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

HNK Dordrecht staat op een zichtlocatie schuin tegenover NS-station Dordrecht CS. Totaal biedt deze vestiging 5.600 m2 kantoorruimte, waarvan 22 procent verhuurd is. Kenmerkend binnen het HNK-concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de Nespresso-bar. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes ‘managed offices’. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

Reageer op dit artikel