nieuws

No Excess naar Business Park Amsterdam Osdorp

regios

Het nieuwe hoofdkantoor van het Nederlandse kledingmerk No Excess komt eind 2016 naar Business Park Amsterdam Osdorp.

Dat melden gebiedsontwikkelaar SADC en gemeente Amsterdam, die het terrein gezamenlijk ontwikkelen. Het nieuwe onderkomen van No Excess krijgt een totale vloeroppervlakte van 4.000 m2. Naar verwachting zal het fashionbedrijf eind 2016 zijn bedrijfsactiviteiten naar Business Park Amsterdam Osdorp verhuizen. De bouw van het nieuwe bedrijfspand is al gestart. Het duurzame pand zal van alle zijden omringd zijn door water.

No Excess is in 1988 opgericht en al in de regio gevestigd in Lijnden aan New Yorkstraat 70. Het modebedrijf groeide uit zijn jasje en vond in Business Park Amsterdam Osdorp een geschikte locatie voor uitbreiding. Het kledingmerk voor mannen wordt in zo’n veertig landen in de wereld verkocht en heeft meer dan 2.000 verkooppunten en diverse shop-in-shops in Europa. Op het hoofdkantoor van No Excess werken nu 35 mensen.

Business Park Amsterdam Osdorp ligt op tien minuten afstand van Schiphol en de Amsterdamse binnenstad. Het business park is 20 hectare groot en gelegen in Amsterdam Nieuw-West. Momenteel zijn er zo’n twintig bedrijven op het terrein gevestigd waaronder McDonalds, Taylor Guitars, Focus Amsterdam, Sanquin Bloedvoorziening, Corning Life Sciences,  een tiental lokale ondernemers en binnenkort ook het China Center Hotel. 

Reageer op dit artikel