nieuws

Jumbo in nieuwbouwwijk Oegstgeest

regios

Nieuwbouwwijk Oegstgeest aan de Rijn in Oegstgeest krijgt een Jumbo-vestiging. De supermarkt komt op de begane grond van een nog te realiseren gebouw met daarboven appartementen.

De supermarkt krijgt een oppervlakte van 1.650 m2. Dit gebouw in deelgebied Nieuw Rhijnzicht komt aan de Oude Rijnsburgerweg en het toekomstige Rustenburgerpad en vormt de entree van Oegstgeest aan de Rijn. Nieuw Rhijnzicht krijgt 170 woningen. Naar verwachting opent de Jumbo-supermarkt in 2018 de deuren. De hele nieuwbouwwijk is een ontwikkeling van gebiedsontwikkelaar BPD in samenwerking met de gemeente Oegstgeest.

Naast de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen is ook ruimte voor andere winkeliers om zich te vestigen. Hierbij valt te denken aan dagwinkels voor de dagelijkse boodschappen, een drogist, apotheek en/of daghoreca . Op de locatie staat al de brede basisschool Het Dok, een kinderopvang, muziekschool en een kunstenaarsvereniging. Delen van Oegstgeest aan de Rijn zijn al bewoond. In april 2016 start de verkoop van het eerstvolgende deelgebied ParkSingel, met 53 woningen in Oud-Oegstgeester architectuur. In de zomer van 2016 volgt de verkoop van de eerste fase van Nieuw Rhijnzicht. 

Reageer op dit artikel