nieuws

Hoogste punt vijfsterrenhotel Duin Almere

regios

Het hoogste punt van het vijfsterrenhotel op de CSMART Campus in Almere Duin is bereikt. Het hotel heeft een hoogte van 50 meter.

Het CSMART Trainingscentrum bereikte het hoogste punt al in oktober vorig jaar. De zogenoemde CSMART Accommodation & Parking stijgt 50 meter boven zeeniveau uit. Het vijfsterren hotel is opgebouwd uit vijftien lagen met 176 hotelkamers. Alle faciliteiten, zoals een restaurant en gym, zijn dicht bij elkaar in hetzelfde gebouw ondergebracht.

Het CSMART Accommodation & Parking is nauw verbonden met het trainingscentrum via zowel een ondergrondse corridor als een bovengronds duinpad. De met Leed Gold gecertificeerde trainingscampus voor Carnival Corporation & PLC, het grootste bedrijf ter wereld in cruisevakanties, ligt midden in het nieuwe Almeerse landschapsgebied Duin.

Paul de Ruiter Architects heeft de campus in een Design & Build-contract met Dura Vermeer vormgegeven. Het trainingscentrum en het hotel vormen de start van de campusontwikkeling. In een later stadium kunnen er nog twee gebouwen aan worden toegevoegd. De campus wordt naar verwachting in juni 2016 opgeleverd.

Reageer op dit artikel