nieuws

Hercuton ontwikkelt nieuwbouw Hoeksche Waard

regios

Hercuton ontwikkelt en realiseert op een kavel van 5.500 m2 een kantoor met bedrijfshal voor Numafa op bedrijvenpark Hoeksche Waard.

Hercuton en Numafa hebben daartoe op 16 maart een grondcontract ondertekend. Ook het verhuurcontract tussen Hercuton en Numafa is getekend. Hercuton tekende de overeenkomst namens Bedrijvenpark Hoeksche Waard. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.882 m2, waarvan 1.032 m2 aan kantoorruimte. Het ontwerp is afkomstig van Hercuton, die het project volledig turn key zal opleveren. Ook komen er 65 parkeerplaatsen voor bezoekers en personeel.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Op het bedrijvenpark wordt in totaal 20 hectare grond uitgegeven. Zowel kleine als grote kavels zijn op het bedrijvenpark mogelijk. De omvang van de kavel bepaalt de ondernemer zelf. 

 

Reageer op dit artikel