nieuws

Dura Vermeer levert kantoor op aan de Zuidas

regios

Dura Vermeer heeft in het gebied Beethoven op de Amsterdamse Zuidas het nieuwe hoofdkantoor van advocatenkantoor Stibbe opgeleverd.

In september 2015 leverde de ontwikkelende bouwer ook al het naastgelegen kantoor van AkzoNobel op, waar ‘s werelds grootste verf- en coatingsonderneming op 1 januari 2016 introk. De afbouw van het kantoor van Stibbe is nu in volle gang. Naar verwachting zal het advocatenkantoor in de zomer zijn intrek nemen in het pand naar een ontwerp van Jo Coenen.

Het nieuwe kantoor van 15.000 m2 heeft met Breeam Excellent een hoge duurzaamheidsambitie. Diverse groene daken zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Het pand heeft zijn eigen auditorium en in de plint van het gebouw komt een coffeebar. De openbare ruimte sluit direct aan op het Beatrixpark.

Reageer op dit artikel