nieuws

Bouwstart zorgvastgoedproject Vlaardingen

regios

Boele & van Eesteren meldt de bouwstart van Parc Drieën-Huysen in Vlaardingen. De eerste fase bestaat uit de bouw van twee woongebouwen en een verpleeghuis.

De VolkerWessels-dochter realiseert het vastgoed – goed voor ruim 16.000 m2 verdeeld over drie torens – in opdracht van Woningstichting Samenwerking en Zonnehuisgroep Vlaardingen. Op maandag 18 april wordt het officiële startsein in het bijzijn van hoogwaardigheidsbekleders gegeven. In een toren worden 81 zorgeenheden gerealiseerd voor zware verpleegzorg, zegt Boele & Van Eesteren in een toelichting.

Zonnehuisgroep Vlaardingen zal dit gebouw afnemen. In de twee andere torens komen in totaal tachtig sociale huurappartementen die Woningstichting Samenwerking in belegging neemt. De drie torens zijn verbonden door een plint met voorzieningen als een kapper en restaurant. De woningen zijn bestemd voor mensen met een lichte tot middelzware zorgindicatie. De woningen worden toegewezen door Zonnehuisgroep Vlaardingen. Met het project is een totale investering van ongeveer 20 miljoen euro (exclusief btw) gemoeid.

Reageer op dit artikel