nieuws

BFG Warehousing opent duurzaam distributiecentrum

regios

BFG Warehousing, onderdeel van de Bieze Food Group, opent morgen in Nijkerk een nieuw gekoeld distributiecentrum. van 15.000 m2. Het is met een BREEAM certificaat van vier sterren het op een na grootste en meest duurzame gekoelde distributiecentrum van Nederland.

Het nieuwe centrum is centraal gelegen in de FoodValley regio, waar zich steeds meer bedrijven in de agrofoodsector vestigen.

De opening van het nieuwe distributiecentrum markeert ook de start van de samenwerking van BFG met Müller Fresh Food Logistics. Het bedrijf, met een hoofdvestiging in Holten, sluit in Nijkerk aan op het sterk aanwezige cluster van bedrijven in de food en logistiek. Door in het nieuwe distributiecentrum ruimte te bieden aan crossdocking, een efficiënte logistieke werkwijze, kunnen beide partners niet alleen hun klanten goed bedienen, maar wordt ook de uitstoot van CO2 enorm teruggebracht.

Reageer op dit artikel