nieuws

AM: bouwstart 53 woningen Nijmegen-Lent

regios

AM geeft op 7 april 2016 het startsein voor de realisatie van 53 woningen in het plan De Stadse Kant in Nijmegen-Lent. Bijna alle woningen zijn verkocht.

De Stadse Kant is een deelplan van de nieuwe wijk De Stelt, deelgebied in de Waalsprong in Nijmegen-Lent. De Stelt ligt aan de Waal en is een van de gebieden in Lent en de Waalsprong die het dichtst bij het centrum van Nijmegen ligt. De startverkoop was medio november. Op dit moment zijn bijna alle woningen verkocht, aldus AM.

Het woningaanbod in De Stadse Kant wordt gekenmerkt door een oudhollandse architectuur en bestaat in totaal uit achtien twee-onder-een-kapwoningen, één vrijstaande woning, twintig rijwoningen en veertien hoekwoningen. Het ontwerp van de woningen komt van Hans Been Architecten. De prijzen van de nog beschikbare woningen zijn van 226.000 euro tot en met 479.00 euro. De woningen worden gerealiseerd door BAM Woningbouw. Volgens planning is de oplevering in het eerste kwartaal van 2017. 

 

Reageer op dit artikel