nieuws

ABC selecteert belegger 200 nieuwe appartementen Utrecht

regios

De ontwikkelcombinatie Westplan Investors en ABC Concept starten deze week de selectie van de eindbelegger voor 200 woningen boven de nieuwe busterminal op station Utrecht-Centraal.

ABC selecteert belegger 200 nieuwe appartementen Utrecht

Westplan en ABC wonnen eind vorig jaar de uitgeschreven prijsvraag van de gemeente Utrecht voor de ontwikkeling van de woningen. De appartementen komen in de woontoren ‘Het Platform’, bovenop de busterminal. De onderliggende tafelconstructie is geïntegreerd in de bovenbouw.

Het voorlopig ontwerp is inmiddels afgerond en binnenkort zal worden begonnen met de bouw van het ondergelegen busstation. De bovenbouw krijgt, naast appartementen, een mix van gebruikers, zoals een restaurant, horecagelegenheid, detailhandel en wellness.

Voor deze selectie en dispositie is woningbeleggingsspecialist ABC Capital ingeschakeld om vroegtijdig één eindbelegger te selecteren om vanaf het begin rekening te kunnen houden met de wensen van de toekomstige eigenaar.

Directeur Jurgen de Zwart van ABC Capital: ‘Veel institutionele beleggers hebben hebben interesse getoond. Wij zullen uit een zeer beperkte shortlist binnenkort een belegger selecteren.’

 

Reageer op dit artikel