nieuws

Top Vastgoed herontwikkelt Stoa Den Bosch

regios

Eigenaar Aberdeen gaat in zee met vastgoedontwikkelaar Top Vastgoed bij de herontwikkeling van winkelcentrum Stoa van nu 3.600 m2 in het centrum van Den Bosch.

Na de succesvolle renovatie van winkelcentrum Arena heeft Aberdeen Top Vastgoed geselecteerd voor het onderzoeken van de herontwikkelingsmogelijkheden van winkelcentrum Stoa aan het Burgemeester Loeffplein in het centrum van Den Bosch. Doel van de herontwikkeling is om de Stoa beter te laten aansluiten op de Markt en daarmee een verbinding te vormen met winkelcentrum Arena. Beide complexen zijn eind jaren ’90 door Multi ontwikkeld.

Het Stoa-complex omvat zo’n 3.600 m2 winkelruimte plus een parkeergarage met 324 parkeerplaatsen. Top Vastgoed ontwikkelt momenteel een concept waarin een betere aansluiting op het primaire winkelcircuit, een aangepaste branchering en een heldere uitstraling voor internationale retailers de kernpunten zijn. Top Vastgoed zal in nauwe samenwerking met de gemeente Den Bosch op relatief korte termijn de mogelijkheden in kaart brengen. Sjoerd Soeters van Soeters Van Eldonk architecten is geselecteerd als architect van de plannen.

Reageer op dit artikel