nieuws

RTL Boulevard van Hilversum naar Leidseplein

regios

RTL Boulevard verhuist definitief van Hilversum naar Amsterdam. De programmamakers en presentatoren vestigen zich op Leidseplein 1.

Dat schrijft het programma op rtl.nl. RTL Boulevard neemt zijn intrek op de locatie waar voorheen Randstad Uitzendbureau kantoor hield. In de plint is een grote H&M-winkel gevestigd. ‘Na bijna vijftien jaar verhuist de show van het Mediapark naar Leidseplein 1 in Amsterdam. De nieuwe studio heeft uitzicht op het decor van het bruisende leven dat zich afspeelt op een van de meest bekende en drukste pleinen van Nederland. Wanneer de officiële adreswijziging in 2016 precies is, is nog niet bekend’, aldus de tv-zender.

RTL Boulevard is volgens Het Parool het zoveelste grote televisieprogramma dat in Amsterdam zal worden gemaakt. Ook De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek en RTL Late Night komen live vanuit Amsterdam. Eerder dit jaar verhuisde producent Blue Circle, onder andere van Boulevard, ook al van Hilversum naar Amsterdam. Hilversum verliest daardoor steeds meer terrein als mediastad. 

 

Reageer op dit artikel