nieuws

Primark naar locatie Stadskantoor III Tilburg

regios

Primark laat een nieuwe winkel realiseren op de locatie van voormalig stadskantoor 3 in Tilburg. De Ierse modediscounter heeft de beslissing op 26 februari bekendgemaakt aan de gemeente Tilburg en ontwikkelaar Warenhuis CV.

Al jaren wordt de komst van Primark verwacht. Najaar 2015 werd bekend dat Primark van de drie genoemde locaties zou kiezen voor het te slopen Stadskantoor III in het Tilburgse stadshart. Ontwikkelaar van de Primark-winkel en eigenaar van Stadskantoor III is Warenhuis Tilburg CV, een combinatie van VolkerWessels-bedrijf Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Van Schijndel Bouwgroep en M7 Development.

De cv is ook eigenaar van het stadskantoor. Of Primark het winkelpand ook zal kopen, is niet bekend. VolkerWessels bevestigt het nieuws, maar wil verder geen toelichting geven. Onlangs liet Primark weten ofwel voor Breda of Tilburg te kiezen. Vanwege de definitieve keus voor Tilburg komt de Ierse modeketen dus niet naar Breda. De tot nu toe enige andere Brabantse winkel van Primark bevindt zich in Eindhoven.

 

Reageer op dit artikel