nieuws

Huurders vertrekken uit winkelcentrum Oostpoort

regios

De Vomar sluit al na een jaar zijn filiaal in Oostpoort in Amsterdam. ‘Windering en met weinig sfeer’, zegt directeur Aart van Haaren in Het Parool.

Huurders vertrekken uit winkelcentrum Oostpoort

Eerder stopten lunchroom B+B, Miss Etam en Bella. Winkeliers als BCC, Bruna en De Tuinen klagen over de loop die er niet inzit, schrijft de krant. Volgens Anne Willemsen van CBRE gaat het relatief goed met Oostpoort, maar is het probleem de eenvormigheid van de winkels en het ontbreken van een trekker. Er wordt volgens hem gewerkt aan de branchering, waarbij zowel nationale ketens als speciaalzaken worden benaderd. 

De Oostpoort was in 2015 genomineerd voor de Neprom-prijs locatie-ontwikkeling en de WPM Groep/Vastgoedmarkt StiB Award

Reageer op dit artikel