nieuws

DTZ Zadelhoff vastgoedmanager van The Bank

regios

Deka heeft DTZ Zadelhoff het vastgoedmanagement gegeven van The Bank.

Het monumentale gebouw uit 1926 heeft een oppervlakte van 31.674 m² en ligt midden in het centrum van Amsterdam, aan het Rembrandtplein en de Herengracht. Het gebouw is ontworpen door de architecten Ouëndag en Berlage en biedt een hoogwaardige mix van horeca, retail- en kantoorruimte. Onder andere Booking.com, BNP Paribas, Marqt en Starbucks zijn hier gevestigd.

The Bank is door Kroonenberg Groep ingrijpend en duurzaam gerenoveerd waarbij de originele stijl en ornamenten zo veel mogelijk behouden zijn gebleven. Door de toevoeging van de winkels en restaurants in de arcade is het gebouw veel opener en toegankelijker geworden. Het volledige commerciële, technische en facilitaire management van het gebouw wordt verzorgd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel