nieuws

BAM bouwt WTC Utrecht

regios

BAM Bouw en Techniek en het CBRE Dutch Office Fund hebben de bouwovereenkomst voor de bouw van het WTC Utrecht getekend

Het nieuw te bouwen kantoor van ruim 32.000 m2 gaat zowel vaste als flexibele kantoorwerkplekken bieden. Het zal fungeren als netwerklocatie voor bedrijven, instellingen, ondernemers en publiek. WTC Utrecht, gelegen naast Utrecht Centraal, opent in het eerste kwartaal van 2018 zijn deuren. Met de eerste huurders zijn al contracten afgesloten. JLL en CBRE ondersteunen CBRE Global Investors bij de verhuur.

BAM is zowel verantwoordelijk voor het ontwerp als de realisatie en heeft het ontwerptraject inmiddels afgerond. De omgevingsvergunning is aangevraagd en de sloop van het huidige pand Leeuwensteyn is al gestart. De start van de bouw staat in juni 2016 gepland. BAM werd bij het ontwerp bijgestaan door AM Real Estate Development, MVSA Architects, ABT Ingenieurs in bouwtechniek, Huygen installatie adviseurs en BAM Advies & Engineering.

 

Reageer op dit artikel