nieuws

Xenos en Big Bazar tekenen voor centrum Waddinxveen

regios

Xenos, Big Bazar en ASR Vastgoed Ontwikkeling hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van twee warenhuizen in het nieuwe centrum van Waddinxveen. Inmiddels is 70 procent van de winkelruimten verhuurd.

Xenos en Big Bazar tekenen voor centrum Waddinxveen

Eerder kozen ook Hema, Albert Heijn, Gall&Gall, C1000, Zeeman, Club Kappers, C&A, Stomerij Perfect, Juwelier Robert den Haag, Beter Horen, Parfumerie Mieke, Verhage, Bakker Ammerlaan, Banketbakkerij De Vlaam, Etos, Lidl, Kruidvat, Eyewish, Pearle en Rabobank Gouwestreek voor de komst naar het nieuwe centrum.

Het nieuwe centrumplan van Waddinxveen bestaat in totaal uit meer dan 19.000 m2 retail. Altera Vastgoed is de belegger van het winkelcentrum. Naast de winkels vestigt zich ook de nieuwe bibliotheek in het centrumplan en realiseert ASR Vastgoed Ontwikkeling er 260 woningen. Een belangrijk deel hiervan is afgezet aan Woonpartners Midden-Holland. Het centrum is een gezamenlijk ontwerp van SoetersvanEldonk, 01-10 Architecten, RPHS architecten, Dittmar Architecten en Rijnboutt.

Reageer op dit artikel