nieuws

Unit4 opent nieuw kantoor Veenendaal

regios

Unit4, leverancier van bedrijfssoftware, heeft gisteren zijn nieuwe kantoor in Veenendaal geopend en in gebruik genomen. Het kantoor van 3.100 m2 is gevestigd op bedrijvenlocatie Het Vizier aan de A12.

Unit4 opent nieuw kantoor Veenendaal

Het kantoorconcept is geschikt voor flexibel werken. Op de begane grond bevinden zich de entree, vergaderfaciliteiten en het restaurant. De drie bovengelegen etages zijn ingericht als kantoorruimte. Onder het gebouw zijn twee parkeerlagen gecreëerd.

CBRE heeft het werkplekconcept ontwikkeld en was verantwoordelijk voor het projectmanagement, facility management en de totstandkoming van het huurcontract met BV Stichts Beheer van 1952. Rietmeijer Concept + Interior Design heeft het interieur voor Unit4 ontworpen. Het management van het bouwproces was in handen van Stichts Beheer. Het gebouw is ontworpen door A12 Architectuur BNA en eigendom van Hardeman.

Reageer op dit artikel