nieuws

Spaces opent flexkantoor in Rode Olifant

regios

Spaces heeft gisteren haar locatie Den Haag geopend in het markante gebouw De Rode Olifant aan de Zuid-Hollandlaan 7.

Het gemoderniseerde Rijksmonument, eigendom van NSI, herbergde eerder Esso en De Brauw Blackstone Westbroek advocaten.

Spaces Den Haag biedt in totaal 8.500 m2 kantoorruimten, 72 parkeerplaatsen en twaalf vergaderruimtes, verdeeld over 10.000 m2 kantoorruimte. Professionals en ondernemers kunnen voor 175 euro per maand een membership afsluiten en gebruik maken van de openbare werkplekken. Het historische gebouw is ingericht met werkplekken, vergaderruimtes en kantoren, variërend in grootte van 30 tot 750 m2. Het energielabel is van G naar B gebracht. Inmiddels hebben uiteenlopende bedrijven, waaronder Swisscom, Marqu Brands & Trademarks, Advocatenkantoor Sauer Arbeidsrecht en rederij Java Boat zich in het gebouw gevestigd.

Reageer op dit artikel