nieuws

Panden van AZC Geeuwenbrug naar Jade Zorggroep

regios

Jade Zorggroep is de beoogde nieuwe eigenaar van de panden van het voormalig asielzoekerscentrum (AZC) in Geeuwenbrug.

Dat heeft Anry Kleine Deters, wethouder van Westerveld, woensdagavond op een informatieavond voor omwonenden bekend gemaakt. Kleine Deters: ‘Jade Zorggroep en Rijksvastgoed, de eigenaar van de panden, zijn in een vergevorderd stadium van onderhandelen. Voor ons als gemeente is dat aanleiding om samen met Jade omwonenden te informeren’. Jade Zorggroep wil in de panden van het voormalige AZC een opvangvoorziening creëren voor verstandelijk beperkte vreemdelingen, minderjarige en volwassen slachtoffers van mensenhandel en mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast komt er dagbesteding voor verstandelijk beperkte mensen.

Reageer op dit artikel