nieuws

Overeenkomst voor woningen Bergen op Zoom

regios

De gemeente Bergen op Zoom en De Langen en van den Berg Vastgoed tekenden vrijdag de koopovereenkomst voor grond aan de Escarp. Als onderdeel van de gebiedsontwikkeling ScheldeVesting ontwikkelt de bouwer uit Bergambacht in deelplan Kijk in de Pot 22 appartementen en 14 twee-onder-een-kapwoningen.

De overeenkomst is een belangrijke stap in de ontwikkeling van ScheldeVesting. Als naam voor het nieuwbouwproject is gekozen voor Bastion Orange, dat verwijst naar het gelijknamige bolwerk dat in de onmiddellijke nabijheid van het plan lag en deel uitmaakte van de vestingwerken van Bergen op Zoom.

Het streven van De Langen en van den Berg en gemeente was om hier woningen te bouwen in een hoogwaardige en groene wijk. In de vormgeving van het plan is rekening gehouden met de aansluiting op de bestaande villawijk. De appartementen komen bij de entree van het gebied.

Reageer op dit artikel