nieuws

Overeenkomst voor 134 woningen in Culemborg

regios

Heijmans,Van Wanrooij Projectontwikkeling en Van Arnhem gaan in de eerste fase van Parijsch Zuid in Culemborg 134 woningen bouwen. De drie ontwikkelende bouwers hebben daartoe een overeenkomst getekend met de CV Parijsch, bestaande uit Mourik Groot-Ammers en de gemeente Culemborg.

Overeenkomst voor 134 woningen in Culemborg

De eerste fase bestaat uit 2-onder-1-kap- en rijwoningen met vrij-op-naamprijzen van ongeveer 170.000 tot 350.000 euro. Bijna alle huizen in het eerste deel zijn verkocht. Nog deze maand begint de bouw van het eerste deel van de eerste fase en de verkoop van het tweede deel. De eerste fase omvat ook een aantal vrije kavels, waarvan de verkoop nog voor de zomer begint. Het totale plan telt 1.100 huizen. De oplevering is naar verwachting in 2016.

Reageer op dit artikel